Van Gastel Optiek maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Kies juist nu voor polariserende glazen

Kies juist nu voor polariserende glazen

Juist in het voor- en najaar als de zon 's morgens en 's avonds vaak verraderlijk laag staat, is een goede zonnebril onmisbaar. Voor brildragers kunnen we die zonnebril natuurlijk met glazen op sterkte leveren. Wat u misschien niet wist, is dat die zonneglazen ook gepolariseerd kunnen zijn. 

Polariserende zonneglazen voorkomen hinderlijke reflecties en schitteringen en zorgen onder alle omstandigheden voor een rustig en helder beeld. Ze zijn ideaal in de auto, op wintersport of bijvoorbeeld aan en op het water. Polariserende glazen beschermen tegen schadelijke UV-stralen en de hinderlijke schittering van de zon.

Dat voorkomt vermoeide ogen en maakt het makkelijker om u te concentreren. Bijvoorbeeld in het verkeer waar een kortere reactietijd zorgt voor veiliger autorijden. Maar ook tijdens wintersport bieden polariserende glazen uitkomst... Hoewel het nog lang geen zomer is, hebben wij nu al een paar mooie aanbiedingen voor u. Zodat u deze wintermaanden en straks in het voorjaar al van uw nieuwe zonnebrilop sterkte kunt profiteren.

U bent van harte welkom!