Van Gastel Optiek maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Bescherm uw brillenglazen maximaal met neva max coating

Bescherm uw brillenglazen maximaal met neva max coating

Krassen en vlekken op uw brillenglazen belemmeren uw zicht. Ook kan uw kijkcomfort verstoord worden door waterdamp, vuil, vet en stofdeeltjes op het glas. De nieuwste Neva Max coating voor uw nieuwe brillenglazen biedt hier uitkomst.

Neva Max heeft een super krasvaste coating, die 3 keer harder is dan bij een normale coating. Samen met de antistatische werking zorgt de Neva Max coating ervoor, dat brillenglazen veel langer vrij blijven van kleine krasjes, stof, vet, vuil en waterdruppels. Uw brillenglazen blijven zo langer schoon! U hoeft 5 keer minder te poetsen en dit voorkomt de kans op beschadiging aan uw brillenglazen. 

Brillenglazen met Neva Max coating zijn mooi transparant, helder en ontspiegeld voor een ontspannen kijk- en draagcomfort. Met de Neva Max Secret coating heeft u dezelfde bescherming als Neva Max zelfs in een onzichtbare uitvoering. De traditionele groene reflectie van een coating is bij Neva Max Secret volledig verdwenen. In combinatie met een stijvol montuur geeft deze unieke eigenschap van Neva Max Secret de finishing touch aan uw nieuwe bril.